Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/cluster-emmaus.nl/httpdocs/beheerce/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376 Uit het parochieleven – Cluster Emmaüs

Uit het parochieleven

Doopsels

Op zondag 9 oktober werd Bas Custers gedoopt in de H. Jakobus de Meerderkerk te Hunsel.
Op zondag 23 oktober ontving Julie Peters in de parochiekerk te Heel het Sacrament van het Doopsel.
Op zondag 20 november waren er doopvieringen in de Kapel Onder de Linden in Thorn voor Evy Schroijen, Daymian In den Kleef en Isabel Bruynen.
Op zondag 4 december werd het Sacrament van het Doopsel toegediend aan Tom Xhofleer.
Op zondag 18 december ontvingen Mana van de Burgt en Jace Schipperen hun Doopsel in de Kapel Onder de Linden in Thorn.

Dat zij mogen opgroeien in liefde en geloof.


Uitvaarten

Op 3 oktober is in Thorn, in de leeftijd van 4 maanden, overleden: Kristian Ay. Op 5 oktober werd hij op het parochiële kerkhof begraven.

Op 9 oktober 2016 overleed Mia Evers-Bongaerts. Zij was geboren op 4 mei 1932 in Beegden. Op 15 oktober werd voor haar de uitvaartmis gehouden in de H. Martinuskerk te Beegden. Waarna zij aansluitend te rusten werd gelegd op het parochiekerkhof aldaar.

Op 11 oktober overleed in Panheel Jacqueline Rutjens-Stautemas. Zij was geboren op 1 mei 1943 in Maaseik (B). Op 17 oktober was voor haar de uitvaartmis in de St. Stephanuskerk te Heel, aansluitend werd zij te rusten gelegd bij haar man op het parochiekerkhof aldaar.

Op 16 oktober overleed te Spaubeek, in de leeftijd van 92 jaar, Bère Smeets. Hij was op 22 augustus 1924 te Wessem geboren. Op 22 oktober was voor hem de uitvaartmis in de H. Medarduskerk te Wessem. Waarna hij te rusten werd gelegd op de oude begraafplaats aldaar.

Op 29 oktober hebben we in de H. Martinuskerk in Beegden afscheid genomen van Annie Peeters-van Herten. Zij was geboren in Wessem op 5 februari 1949 en overleed op 24 oktober 2016 te Wessem. Na de uitvaartmis werd zij te rusten gelegd op de RK-begraafplaats aldaar.

Tevens op 29 oktober werd in de H. Margaritakerk te Ittervoort de uitvaartdienst gehouden voor Huub Walschot. Hij was geboren op 19 juni 1935 te Ittervoort en overleed op 24 oktober te Roermond. Na de uitvaart werd hij begraven op de RK-begraafplaats in Ittervoort.

Op 3 november werd in de H. Medarduskerk te Wessem de uitvaartmis gehouden voor Mia Pinxten-van der Beek. Waarna zij begeleid werd naar haar laatste rustplaats op de algemene begraafplaats. Zij werd op 26 augustus 1926 te Wessem geboren en overleed aldaar op 28 oktober 2016.

Op 4 november werd in de parochiekerk van de H. Antonius Abt te Ell een avondwake gehouden voor Tiny van de Venne-Verboeket. Zij was in de leeftijd van 71 jaar overleden.

Op zaterdag 12 november werd in parochiekerk H. Jacobus de Meerdere te Hunsel de uitvaartdienst gehouden voor Mia Aendenroomer-Verhagen. Aansluitend werd zij te rusten gelegd op de begraafplaats aldaar. Mia werd geboren op 12 juli 1930 te Altweerderheide en stierf op 8 november 2016 te Weert.

Op 11 november overleed Ton Corstjens plotseling op 73-jarige leeftijd. Op 17 november werd voor hem de uitvaartmis gehouden in de parochiekerk van de H. Medardus te Wessem, gevolgd door de begrafenis op het parochiekerkhof.

Op zaterdag 19 november werd in de parochiekerk van de H. Jacobus de Meerdere te Hunsel, de uitvaartmis gehouden voor Lins Corsten, die op 83 jarige leeftijd was overleden. Na de uitvaartmis werd hij te rusten gelegd op het r.k.kerkhof aldaar.

Op vrijdag 25 november vond de uitvaartmis plaats voor Lena Rubens-Linssen in de St. Stephanuskerk te Heel. Op zondagavond 20 november was zij thuis geheel onverwachts overleden in de leeftijd van 96 jaar. Na de uitvaartmis werd zij te rusten gelegd op begraafplaats in Heel.

Op zaterdag 3 december werd in de St. Stephanuskerk te Heel de uitvaart gehouden voor Hannie Schiffelers-ten Brink, die op 26 november in de leeftijd van 68 jaar geheel onverwachts thuis was overleden. Na de uitvaartmis vond de crematieplechtigheid in besloten kring plaats.

Op woensdagavond 7 december vond er in de H. Medarduskerk te Wessem een avondwake gehouden voor Bea Linssen-Eckes. Zij werd op 22 februari 1930 geboren te Duisburg en overleed op 2 december te Wessem.

Op 29 november 2016 overleed in Rio de Janeiro op 46 jarige leeftijd Ron Coolen. Op 10 december werd voor hem in de parochiekerk van de H.Jacobus de Meerdere te Hunsel een avondwake gehouden. De dag erna werd hij gecremeerd.

Op maandag 12 december werd in de St. Stephanuskerk te Heel de uitvaartmis gehouden voor Ria Sniekers-Kessels. Waarna ze in besloten kring werd gecremeerd. Zij werd 77 jaar.

Op 9 jarige leeftijd overleed op 7 december 2016 Maren Groenevelt. De uitvaartmis werd gehouden op dinsdag 13 december in de St. Stephanuskerk te Heel. Aansluitend werd zij begraven op de begraafplaats naast de kerk.

Dat zij mogen delen in het eeuwige leven bij Jezus Christus de verrezen Heer.