IMG 20161220 140107 copy

 

Dekenale viering Jaar van Barmhartigheid 10 oktober. 

“De vreemdeling opvangen”

In het kader van het jaar van barmhartigheid nodigt het dekenaat u uit voor een bijzondere themaviering namelijk het opvangen van vreemdelingen. 

Parochie St. Jan de doper te Baexem is dit jaar gastheer voor alle vrijwilligers en parochianen van ons dekenaat. Op maandag 10 oktober zullen wij tijdens een Heilige Mis om 18.30 uur in samenwerking met gevluchte christenen van het AZC op dit werk van barmhartigheid nader in gaan. 

Aansluitend rond 19.30 is er samenzijn in de Baexemerhof. Hier begint om 20.00 uur een avond met het thema vluchteling en barmhartigheid. Verschillende sprekers van o.a. het AZC en het bisdom Roermond zullen ingaan op de actualiteit en een beeld schetsen van de opvang van vluchtelingen in het AZC. We zullen de avond rond 21.00 uur afsluiten. 

U kunt zich hiervoor opgeven – vóór 7 oktober – via mail bij de secr. van het dekenaat Thorn: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

“de volgende kinderen hebben op zondag 22 mei 2016 hun Eerste Heilige Communie ontvangen: Nure Cuypers, Kay Gielen, Stan Gielen, Teun Gielen, Fay Hamakers, Jet van den Heuvel, Tom Houben, Luna Huijskens, Xin-Hua In den Kleef, Eva Janssen, Bas Korsten, Nikki Rooswinkel. “

 

De film die gemaakt is bgv het jubileum van Deken Maessen zal op 28 oktober 2015 gedraaid worden in Bruggerhof en is toegankelijk voor iedereen. Entree € 1,--. Aanvang 19.30 uur Dit laatste in tegenstelling tot eerder gepubliceerde berichten.

14-01-2016

Bezoek ook eens ons fotoalbum
Klik hier om rechtstreeks naar het fotoalbum te gaan...