Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/cluster-emmaus.nl/httpdocs/beheerce/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376 De Praatlijn – Cluster Emmaüs

De Praatlijn

Initiatief in de strijd tegen eenzaamheid

Gewoon even contact?

Als u behoefte heeft aan contact zijn de vrijwilligers van Praatlijn parochiecluster Emmaüs er voor u met een luisterend oor en een persoonlijk contact van mens tot mens. U kunt bellen over uw eenzaamheid, verlies, maar ook vragen over gezondheid en ziekte, over werk of juist werkloosheid, burenruzie, relaties of gewoon zomaar… even met iemand praten.

Wilt u regelmatig met een van de vrijwilligers telefonisch contact hebben, kunt u zich opgeven bij een van onderstaande telefoonnummers:

0475-57 01 66  Parochiebureau Heel
0475-56 14 10  Deken R.H.M. (René) Maessen
0475-59 25 39  Diaken L.G.G.M. (Lou) Mom

 

 

Vrijwilliger worden bij de Praatlijn?

Als vrijwilliger bij doe je een investering in je medemens en in jezelf. Je biedt een luisterend oor aan mensen die dat nodig hebben. Je spreekt mensen uit alle lagen van de bevolking met uiteenlopende problemen: eenzaamheid, verlies, relatieproblemen, ziekte, psychische problemen. Je luistert en denkt mee, maar vooral: je bent er even voor die ander, voor een contact van mens tot mens.

Word vrijwilliger bij de Praatlijn van parochiecluster Emmaüs.
Geef u op bij diaken L.G.G.M. (Lou) Mom: 0475-59 25 39