Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/cluster-emmaus.nl/httpdocs/beheerce/wp-content/themes/porto/inc/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376 Kerstvieringen kerstavond Thorn op tv – Cluster Emmaüs

Kerstvieringen kerstavond Thorn op tv

KERSTVIERINGEN VANUIT ABDIJKERK RECHTSTREEKS IN DE HUISKAMER

Omroep 5ML en TVEllef zenden op kerstavond, donderdag 24 december, de kerstvieringen vanuit de dekenale Abdijkerk in Thorn rechtstreeks uit. Het betreft de Gezinsviering om 17.30 uur en de Nachtmis om 22.30 uur.

Vanwege de coronamaatregelen kan slechts een beperkt aantal personen de vieringen in de kerk bijwonen. Vanuit de gedachte dat Kerstmis te belangrijk is om niet samen te vieren, hebben beide omroepen graag ingestemd met het verzoek tot een rechtstreekse uitzending. Op deze manier kan een groot aantal Tv-kijkers, zij het op afstand, de vieringen meebeleven. 

De Gezinsviering wordt verzorgd door leerlingen van basisschool de Koningsspil Thorn met een lichtjesstoet en een kerstspel. Het Jeugdorkest van harmonie St.-Michaël van Thorn verzorgt de muzikale omlijsting. 

Pastoor-deken Wim Miltenburg, fso is celebrant in de Nachtmis, m.m.v. Marij Berkers (zang), Daniël Jansen (orgel), Willy Moors (dwarsfluit) en een ensemble van harmonie St.Michaël.